Rólunk
rólunk1

RÓLUNK

A Borsod-Abaúj –Zemplén Megyében működő sajtó, rádió, tv, online felület támogatása, a helyi közösségek minél teljesebb értékű tájékoztatása érdekében végzett terjesztésük és közösségépítő munkájuk fenntartása. A médiában kezdő fiatal tehetségek, valamint a médiában már dolgozó személyek segítése az alapítvány rendelkezésére álló minden anyagi és természetbeni eszközzel. Az újságírás mindig is az információ átadásának és megosztásának nemes művészete volt. Az újságírók értesülnek ahhoz, hogy a társadalom tájékozott legyen a világ eseményeiről, a politikáról, a tudományról és a kultúráról. Azonban az újságírói tevékenység számos kihívással küzd napjainkban, és elengedhetetlen, hogy támogassuk és elősegítse a minőségi újságírást.

MIT TÁMOGATUNK

Az Alapítványunk elkötelezett amellett, hogy elősegítse a minőségi újságírás és tájékoztatás terjedését és fejlődését. Tevékenységeink célja, hogy egy erős, jól informált és kultúrával gazdag társadalom épüljön, ahol az újságírók és a média szerepe kiemelt figyelmet kap. Köszönjük, hogy érdeklődik Alapítványunk tevékenységei iránt, és kérjük, látogasson vissza rendszeresen, hogy friss legyen.

ÚJSÁGÍRÓK TÁMOGATÁSA

Az újságírás hatalmas szerepet játszik a társadalmunk információval való ellátásában. Ezen a területen segítjük az újságírókat a fejlődésben és a minőségi munka előmozdításában.

MŰVEK MEGJELENÉSE ÉS TERJESZTÉSE

A minőségi művek széles körű elterjesztése elengedhetetlen a hatékony tájékoztatás érdekében. Ebben a szellemben segítünk az újságíróknak.

MÉDIASZERVEZETEK TÁMOGATÁSA

Anyagi és természetbeni eszközökkel támogatjuk a helyi sajtó, rádió, tv és online média szervezeteket, hogy magas színvonalú és korszerű tájékoztatást valósíthassanak meg.

KULTURÁLIS RENDEZVÉNYEK

A kultúra és az információ együttesen erősítik a társadalmat. Kulturális rendezvényeket szervezünk és támogatunk.

fotó és videótartalmak előállítása

Támogatjuk minőségi fotó és videótartalmak előállítását és megjelenését a közösségi médiában. Hozzájárulunk kamerák, fotógépek és a mozgóképtartalmak előállításhoz szükséges eszközök beszerzéséhez.

Eredményeink nyilvánosságra hozatala

Nyilvánosságra hozzuk tevékenységeink eredményeit a nyomtatott és online média, az internet és más kiadványok útján, valamint a rendezvényekkel és konferenciákkal is bemutatjuk munkánkat.