Támogatások

TÁMOGATÁSOK

Az Alapítványunk elkötelezett amellett, hogy elősegítse a minőségi újságírás és tájékoztatás terjedését és fejlődését. Tevékenységeink célja, hogy egy erős, jól informált és kultúrával gazdag társadalom épüljön, ahol az újságírók és a média szerepe kiemelt figyelmet kap.

újságírók_oldal
ÚJSÁGÍRÓi tevékenység TÁMOGATÁSA
Ösztöndíjakkal és pályázatokkal támogatjuk tehetséges újságírókat. Képzéseket és szakmai műhelyeket szervezünk , ahol az újságírók friss és új információkat szerezhetnek.
Prezentáció (dokumentum alapján készítve) - 1
MŰVEK MEGJELENÉSE ÉS TERJESZTÉSE
A publikációk támogatásval megkönnyítjük, hogy a nyomtatott és online média felületeken megjelenhessenek. Aktívan részt veszünk a művek promóciójában és reklámozásában, hogy minél több olvasóhoz jussanak el.
media_rendezvény
KULTURÁLIS RENDEZVÉNYEK támogTÁsa
Létrehozunk és támogatunk kulturális rendezvényeket. Fotókiállításokat és konferenciákat szervezünk, ahol bemutatják a helyi kulturális értékeket és lehetőségeket a társadalom számára.
szervezetek_tamogatasa
MÉDIASZERVEZETEK TÁMOGATÁSA
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Médiát anyagi és természetbeni eszközökkel támogatjuk a helyi sajtó, rádió, tv és online média szervezeteket, hogy magas színvonalú és korszerű tájékoztatást valósíthassanak meg.
video
fotó és videótartalmak előállítása
Támogatjuk minőségi fotó és videótartalmak előállítását és megjelenését a közösségi médiában. Hozzájárulunk kamerák, fotógépek és a mozgóképtartalmak előállításhoz szükséges eszközök beszerzéséhez.
konferencia
Eredményeink nyilvánosságra hozatala
Nyilvánosságra hozzuk tevékenységeink eredményeit a nyomtatott és online média, az internet és más kiadványok útján, valamint a rendezvényekkel és konferenciákkal is bemutatjuk munkánkat

KURATÓRIUMI TAGOK

Váradi Lajos
elnök
Fajder Gábor
tag
Zilahy Zoltán
tag